Wani Energi lägger energi på ny teknik

0
9

Bolagets tjänster hjälper fastighetsägare att få fastigheterna automatiserade och optimerade för effektivare förbrukning av energi.

”Vårt arbete sänker fastighetens kostnader och minskar miljöavtrycket genom minskad och kontrollerad energianvändning samtidigt som det ger hyresgäster och verksamheter i lokalerna ett behagligare klimat”, säger Martin Wiking.

Wani Energi har haft en tillväxt på 357 procent mellan 2015 och 2018.

”Det beror på att vi haft ett tydligt fokus på att arbeta med kärnverksamheten samtidigt som vi haft fokus på att bygga organisationen för expansion. Att hela tiden tänka ett steg längre än att bara gräva där vi står.”

Beskriv ett typiskt uppdrag för er.

”När vi kommer i kontakt med en fastighetsägare kartlägger vi gemensamt deras behov, det kan vara allt ifrån enklare serviceuppdrag till utbyte av styrsystem för ett helt fastighetsbestånd. Behoven ser otroligt olika ut beroende på vad som tidigare gjorts i fastigheterna, i många fall stöter vi på anläggningar som inte moderniserats sedan tidigt 1980-tal. Där finns en otrolig potential att minska energiförbrukningen med dagens teknik.”

”Andra fastighetsägare ligger redan i framkant och där är vi istället med och utvecklar nya innovativa funktioner och lösningar för framtidens fastighetsdrift.”

Framtidsplanerna innefattar fortsatt tillväxt och expansion på andra orter med Örebro som bas och teknik-nav.

”Ett koncept för etablering på andra orter är framtaget och vi söker nu efter nyckelpersoner som vill vara med och driva oss framåt”, säger Martin Wiking.

Comments are closed.